Symbaloo: Bringing it together

De online bookmarker voor educatoren. Toegewijd om educatieve technologie overal toegankelijk te maken voor iedereen en een start te maken aan gepersonaliseerd leren.

Wil je meer weten?
Stel je persoonlijke startpagina in Kom meer te weten over Symbaloo

Altijd beschikbaar

Bewaar je favoriete websites in de cloud: altijd bereikbaar en vanaf elk apparaat.

Visueel

Een goede manier om mooie webmixes te maken is om de nadruk te leggen op links of delen in de webmix. Dit is ook handig voor de jongere studenten omdat ze makkelijk door kunnen klikken.

Makkelijk te gebruiken

Voeg je favoriete websites toe met één click en houd je verzamelingen apart met plek, kleur en / of tabbladen.

Waarom Symbaloo?

Symbaloo is de nummer 1 keuze voor leraren en scholen die op zoek zijn naar een goede manier om hun online content in een overzicht te houden. Je kan Symbaloo gebruiken om websites, video's, documenten en meer te delen en op te slaan.

Je favoriete online middelen, bij elkaar op één plek

Verzamel en richt je favoriete websites, video's, documenten, artikelen en meer in - allemaal op één plek! Gebruik tabbladen, mappen, kleuren, labels of een van onze andere coole functies om de perfecte startpagina te maken.

Beschikbaar op elk apparaat, op je favoriete browser

Stel Symbaloo in als startpagina op je pc, tablet en telefoon en laat Google altijd zoeken naar je meest bezochte websites, op elk moment.

Symbaloo wordt door elk apparaat met elke browser ondersteund.

Deel je favoriete websites of persoonlijke pagina met andere gebruikers

Deel je favoriete websites en startpagina's met je vrienden via social media, e-mail of deel ze op de Symbaloo Gallery!

In de Symbaloo Gallery vind je interessante webmixes die zijn gemaakt en gedeeld door andere Symbaloo gebruikers.

De Symbaloo Extensie is een handige functie voor je browser, zodat je meteen nieuwe blokjes aan je Symbaloo webmixes kan toevoegen

Het bewaren van je favoriete websites en online middelen is makkelijker dan ooit! Met de Symbaloo Bookmarker extensie kan je de website die je bezoekt toevoegen aan je Symbaloo account zonder de website te verlaten. Dit maakt je online leven makkelijker en helpt om je favriete websites en middelen bij elkaar te houden in één plek; op elk moment bereikbaar, op elk apparaat.

Gebruik de Bookmark Importer om makkelijk de favorieten van je browser in Symbaloo te zetten

Importeer favorieten naar je Symbaloo account om ervoor te zorgen dat je ze nooit kwijt raakt. Omdat ze bewaard blijven in ons beveiligde online platform kan je vanaf elke plek inloggen en er gebruik van maken, zo lang je maar een internet verbinding hebt!

Elke bookmark import zal bewaard blijven als een blokje. Als je verschillende mappen hebt of bookmarks zullen ze apart bewaard blijven in verschillende webmixes in je Symbaloo account.

Krijg toegang tot Symbaloo Lesplannen

Gebruik de beste bronnen om een perfect online lesplan te maken. Leer studenten snel door te klikken door het interactieve lesplan en track hun progressie real-time!

Leer meer over Symbaloo Lesplannen hier!

Probeer Symbaloo vandaag nog

Maak gratis een account

Symbaloo is gratis en zal dat voor altijd blijven!

Vertrouwd door docenten

Meer dan 10 miljoen gebruikers wereldwijd vertrouwen al in Symbaloo. Symbaloo werkt nauw samen met organisaties binnen het onderwijs die vertrouwen hebben in onze missie.

Leer meer over hoe Symbaloo helpt om je school georganiseerd te houden!